Beykonak Sevim Öner Ortaokulu

Telefon : 02428820007
WEB https://sevimonerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Beykonak Mahallesi Sevim Öner Sokak Kumluca/ANTALYA
VİZYON : Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Beykonak-Kumluca arasında her yarım saatte bir yolcu minibüsleri işler vaziyettedir.Öğretmenlerin çoğunluğu Kumluca´da ikamet etmektedir.Öğretmenlerin bir kısmı kendi özel araçları ile bir kısmı da öğretmen servisi ile gidiş-geliş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Beykonak Mahallesi´nin Kuzeyi dağlarla çevrili olup, Doğusunda Mavikent Mahallesi, Batısında Kumluca ilçesi ve Güneyi Akdeniz ile sınırlıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kumluca İlçe Merkezine 8 km, Antalya İl Merkezine 100 km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :